Nu lägger jag ner och blickar framåt

Åter hemma och nu för gott. Ingen mera IV i Oslo tack! Nu vill jag att det bara ska gå åt rätt håll och det FRAMÅT. Fast lite sorgligt var det att lämna alla nya vänner jag fått i härliga grannlandet, både svenskar, norskar danskar och isländska. De är underbara, kämpande, tålmodiga människor och de har fått en stor plats i mitt hjärta. För att inte tala om de fantastiska änglar som arbetar på kliniken, dr Rolf Luneng, Sigga, Hanna, Darco, Inger m fl.

Jag kommer nu att ligga lågt med allt vad Borrelia heter. Mår inte speciellt bra efter behandlingen och det är supertungt. Mycket beror säkert på de mängder svamp som angripit kroppen under behandlingen. Kliar i kropp och tarm så jag håller på att flippa ur. Hade sett fram emot att må superbra nu men än har inte lyckan infunnits sig i alla fall. Känns som om man slängt pengarna i sjön just nu men med lite Fluconazol (svamp-dödande medicin) och socker och mjölfri mat så blir det förhoppningsvis bättre.

Jag känner ändå att min kropp är starkare under tröttheten så den finns där och behöver nog bara tid. Svampen har varit ett gissel för mig under hela antibiotika tiden. Trots att jag ätit massor av probiotika och försökt äta sunt. Men så fort jag slarvat eller framför allt ätit Flagyl så har det kommit tillbaka. Efter sista Flagylkuren nu på 16 dagar så sa kroppen stopp.

Dr Oslo tyckte ju att jag skulle fortsätta äta Azitromyzin och Artemisisa men just nu fixar inte kroppen med ab. Därför blir nu Cowdens protokoll med örter som är antibacteriella, detoxande och vitaminer/mineraler. Bara att hålla tummarna att immunförsvaret då går upp så det håller infektionerna nere. Ska på återbesök i slutet av februari och även ta nya prover så då får vi se vad Cowdens har gjort för kroppen och immunförsvaret.

Som sagt så kommer jag lägga ner mitt bloggande och mina hjälplösa försök att få till en ändring  för oss borreliker. Men i fredags var jag i alla fall till Sveriges Radio här i Karlstad och blev intervjuad av Gunnar Gramnes på P4 Granskar. Ett nytt program om bl a borrelia kommer att sändas den 30 december kl 12.00 där jag kommer att säga några ord. Blev dock lite överrumplad när jag kom till studion för jag trodde att vi skulle prata lite innan och jag skulle få reda på vilka frågor som skulle ställas och därmed kunna tänka lite. Men nej, det var bara pang på rödbetan och därför blev det svårt att få fram det jag ville ha sagt. Jag hoppas väl ändå att han fått fram något av mitt ”svamlande”.

I morn börjar jag arbeta igen så min ork kommer att läggas på det nu. Är trött på borrelia-pratet och vill bara försöka lägga det bakom mig och se framåt. Men jag kommer nog att skriva lite frampå hur det funkar med Cowdens örter för er som är intresserade.

Kram på er allihop och jag önskar er alla en riktigt God JUL!

3 tankar om “Nu lägger jag ner och blickar framåt

  1. Skönt för dig att få vara hemma igen!
    Förstår vad du menar när man känner att kroppen säger stopp, bara att lyssna till det och hitta en annan väg och ge kroppen en chans till återhämtning.
    Tror och hoppas du kommer känna dig mycket bättre bara din kropp får en chans att komma igen! Skönt att du känner att kroppen under utmattningen är starkare, snart får den chans att visa sig. Stort lycka till med allt nu!! Kraam Linda ❤

  2. Jo jag hoppas verkligen på detta. Mina tarmar mår inte alls bra och det är den sista Flagylkuren som jag tog nu under IV;n. Den har ju tidigare sagt stop för mig så det var väl väntat.
    Har tänkt på dig sista tiden och skickar nog ett mail nån dag om det är okej. Har lite funderingar om frekvens och örter. Kram kram ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s