Dag 29

Idag var det vinter i Norge. Hemma regnade det men alldeles över gränsen så var det vitt på backen.

Idag börjar jag min femte behandlingsvecka. Det är riktigt tungt nu faktiskt. Idag vill jag inte mer, kan jag säga. Herx eller var det är, jag vet inte. Fick sluta med Rimactanet förra veckan för mitt onda i benen och fötterna blev etter värre. Har också haft enormt kryp i benen igen på kvällarna så jag har inte kunnat sova. Tror också att jag har svamp i mängder igen. Kliar i tarmarna och i hela kroppen. Nedstämd och ledsen och hela kroppen är tung och orkeslös.

Ja, det är inte lätt att veta vad som är vad. Man blir i alla fall väldigt deppig OCH RÄDD när man blir sämre igen. Gud, tänk om jag inte blir bra? Tänk om jag blir värre än innan? Tänk om jag inte orkar arbeta när jag är klar här? Ja, det är mycket att fundera över. Men jag försöker att tränga bort det och bara ta en dag i taget. Jag vet ju att det är så upp och ner och att jag i det stora hela är SÅ mycket bättre. Som min älskade M sa igår, blir du inte bättre än så här så är det väl inte hela världen. Vi har väl ett bra liv som det är nu! Underbara man, vad gjorde jag utan honom? Han är bäst!

Jag tror och det säger flera med mig på kliniken att behandlingen är så tuff att det är först en tid efter kuren som man kan känna hur man verkligen mår. När medicinen har gjort sitt och kroppen har hämtat sig. Då kommer effekten. MEN, jag vill bli bra NU!!!

Tillägg senare: Läste Sidsels blogg från mars när hon gjorde sin IV i Tyskland. Läs själva: http://neuroborreliosis.blogspot.no/2012/03/herx-jo-man-kan-barga-sig.html

Kan nog då konstatera att det är en typisk herxreaktion jag har. Håller tummarna för det för då blir jag ÄNNU bättre sen. :-)

3 tankar om “Dag 29

  1. Håll ut!! Du ska se du fixar det här! Underbart stöd du har hemifrån också! En dag i taget… Håller alla tummar att du snart börjar må bättre igen även under behandlingstiden så du ser ett ljus i tunneln och får draghjälp att ta nya tag! Styrkekramar i massor!!!!! ❤

  2. Ja visst är det det, förstår dig helt. Du gör det jättebra som kämpar på mot dessa envisa vidriga bakterier! Du är såå värd en stor seger snart, håller tummarna!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s